NJIHUNI ME KLINIKEN

Img

Klinika jone eshte hapur me synimin e forte per ti ardhur ne ndihme personave qe kane shqetesime dhe dhimbje te trupit te tyre. Qellimi i klinikes tone eshte eleminimi i plote i dhimbjes, te bejme njerez te gezueshem serish dhe te besojne ne kujdesin tone.

SHERBIMET

Img

Masazh Relax

Ofrojme Masazh Relax per qetesim te plote te trupit. Masazhi kryhet me ferkim te kujdesshem dhe profesional si edhe me vajrat dhe perberesit bimore me te zgjedhur. Cmimi eshte 500Leke(te……

Masazh Reumatizme

Ofrojme Masazh Reumatizme per te eleminuar dhimbjet reumatizmale. Masazhi kryhet me ferkim te kujdesshem si dhe me vajrat me te mire e me te zgjedhur. Cmimi eshte 500Leke(te reja) per……

Masazh Spondiloartroze

Ofrojme Masazh Spondiloartroze. Mazhazhi behet ne 3 seanca. Kryhet me ferkim me vaj nga qafa, shpina, mesi dhe ne te gjithe trupin. Masazhi kryhet gjithmone me ferkim me dore. Cmimi……

Cfare mendojne klientet tane

Img

SPECIALISTET TANE

Img